Budva postala grad seks turizma

Lokalne vlaste i policija žmure, noćni klub i diskoteka u Mediteranskom sportskom centru, postao dio lanca pod etikom "Moulin rouge", koje vodi Branka Black Rose
1137 pregleda 67 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2012. 14:16h

"Najvrelije noći u Budvi. Svako veče očekuju vas najvrelije djevojke uz kabaretski šou program i striptiz do gole kože! Uz nesvakidašnje performanse probudiće sva vaša čula! Provedete nezaboravne noći uz najljepše devojke na primorju i to u Budvi“, stoji na sajtu balkanske kraljice striptiza, Branke Milijančević, poznatije kao Black Rouz, koja je nedavno otvorila prvi striptiz klub u metropoli turizma i to u strogom centru grada, na samo 20 metara od srednje škole i 50 metara od policije i Opštine Budve.

Nekadašnji noćni klub i diskoteka „BK music“ u Mediteranskom sportskom centru, koji je u vlansništvu Opštine, postao je dio lanca stripiz barova pod etiketom „Moulin rouge“, koje vodi atraktivna 40-godišnja Šapčanka, rodonačelnica striptiza na prostorima bivše Jugoslavije.

I dok se iz noći u noć gradom prepričavaju ludi provodi u novom striptiz baru „Moulin rouge Montrenegro“, a grad je bukvalno zastup flajerima i reklamama, sa porukom „zaronite u svijet zanosnog striptiza Branke Black Rose i njenih igračica“, cijela priča o striptizu, go go igračicama u prvi plan je izbacilo pitanje da li , ipak, iza svega stoji prikrivena prostitucija.

Gotovo je javna tajna da Budva ljeti postaje epicentar prostitucije na crnogorskom primorju. Mnoge djevojke iz regiona dolaze u Budvu, kako bi preko „najstarijeg zanata“ došle do u prvi mah lake zarade.

Iako su rezultati policijskih istraga , kada je riječ o prostituciji, gotovo simbolični, sasvim je sigurno da je prostitucija jedna od sastavnih ponuda prijestonice crnogorskog turizma, upravo ona zbog koje se mnogi i odlučuju da upravo dođu tu i ljetuju.

Od one „najniže“, pa do jahting prostitucije, Budva je polako sebe pozicionirala i kao primamljiva seks destinacija. A upravo o ovome malo ko želi da govori, iako se na svakom koraku, od noćnih lokala, plažnih barova, otvorenih šankova i diskoteka do glamuroznih zabava, mogu sresti atraktivne i seksipilne djevojke, uvijek je njihovo prisustvo opravdano poslovnim angažmanom, bilo kao plesačice ili hostese.

U štampanom izdanju čitajte:

  • Šta pokazuju podaci Sigurne ženske kuće
  • Zašto je Budva "grad opuštenog ponašanja"
  • Kako ja sa temom povezan izvještaj Stejt Dipartmenta
  • Kako su prošle godine pale "jeftine" prostitutke
  • Šta kaže Zoran Ulama, Šef vladine Kancelarije za borbu protiv trgovine ljudima
  • Komentare profesora Rada Ratkovića o vašarskom miljeu i seks turizmu

Galerija

Bonus video: