Polumaturanti OŠ “Štampar Makarije” kraj školovanja slavili uz baklje

Na snimku koji traje skoro dva minuta, ne vidi se da je iko iz škole reagovao, iako je čitav hol bio pod dimom
401 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2012. 08:18h

Polumaturanti podgoričke Osnovne škole "Štampar Makarije" proslavili su kraj osnovnog obrazovanja kao da su bili na fudbalskoj utakmici, pošto su u jednom trenutku u holu škole zapaljene baklje.

Na videu koji je postavljen na "Jutjubu" pod nazivom "Proslava u OŠ Štampar Makarije" vidi se na desetine okupljenih đaka koji su uz skandiranje "Niko kao' Štampar' iz Bloka" zapalili i nekoliko baklji od kojih je jedna možda završila i među djecom okupljenom na stepeništu škole.

Uz pjesme slične navijačkim, jedan od učenika nije se plašio i da zaigra na ogradi stepeništa, dok se drugi, kako se čuje na snimku, požalio kako u holu "ne može da se diše".

Na snimku koji traje skoro dva minuta, ne vidi se da je iko iz škole reagovao, iako je čitav hol bio pod dimom, a čuli su se i pucnji.

Dmitrović: Proveselili se

Direktorica OŠ "Štampar Makarije" Dragana Dmitrović kazala je juče "Vijestima" da ne može da komentariše snimak koji nije vidjela.

Na pitanje da li je tačno da su polumaturanti te škole u holu slavili kraj školovanja uz baklje, Dmitrović je kazala da to nije vidjela.

"Djeca su se proveselila na stepeništu škole, pjevala i razišla se poslije nekoliko minuta. Nema potrebe da me zbog toga zovete kasno popodne", kazala je ona.

Galerija

Bonus video: