Djelovi četiri grada više sati bez struje

Iz EPCG su kazali da nakon završetka radova potrošači mogu očekivati dodatno povećanje kvaliteta i sigurnosti u napajanju električnom energijom
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.05.2012. 15:01h

Više naselja u Podgorici, Nikšiću, Baru i Budvi biće sjuta bez struje od 8 do 18 sati, zbog ugradnje elektronskih brojila, saopšteno je iz Elektrodistribucije Crne Gore (EPCG).

U Podgorici će nova brojila biti ugrađena u ulicima “Vasa Raičkovića“, “Džordža Vašingtona” u Poslovnom centru Kruševac - zona B i u Bloku A, u prvih pet ulaza.

Brojila će biti ugrađivana i u nikšićkoj ulici Šeste Crnogorske, u Golubovini u Budvi i u barskim ulicama 24. novembra i “Jovana Tomaševića”.

Zbog remonta dalekovoda Podgorica 2 – Tuzi - Ubli, sjutra će od 09 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati Vuksanlekići, Hoti, Vranj, Vladne, Milješ, Dinoša, Kuće Rakića, Tuški Rogami i dio Kakaricke Gore.

Na teritoriji Nikšića, 31. maja će zbog radova na dalekovodu na prelazu željezničke pruge od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati Straševina i dio Kličeva do željezničke pruge.

U Herceg Novom će zbog rekonstrukcije trafo-stanice Srbina od 9 do 13 sati bez struje ostati područje Srbine i dio Čela kao i područje Ratiševine, zbog priključenja nove trafo-stanice na elektromrežu.

Iz EPCG su kazali da nakon završetka radova potrošači mogu očekivati dodatno povećanje kvaliteta i sigurnosti u napajanju električnom energijom kao i da će u slučaju loših vremenskih prilika radovi biti odgođeni.

Bonus video: