Oprezno na putevima zbog odrona

Na jugu Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a u sjevernim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 18.05.2012. 06:49h

U Crnoj Gori saobraća se nesmetano a iz Auto-moto saveza upozoravaju vozače na moguću pojavu sitnih odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj od danas do 20. maja biće zatvoren u poriodu od osam do 17 sati. Putnička vozila mogu saobraćati lokalnim putem prema postavljenoj signalizaciji.Zbog rekonstrukcije tunela Tivran na magistralnom putu M-2, na dionici Ribarevina-Berane, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od devet do 11, od 15 do 17 sati, kao i noću od 23 do četiri sata.Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaskovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom

Sunčano i vjetrovito

Na jugu Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a u sjevernim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda.Vjetar umjeren do jak, ponegdje na udare i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni, u popodnevnim satima u slabljenju.Jutarnja temperatura od minus jedan do 13, dnevna od deset do 24 stepena.

Bonus video: