Radnici Telekoma se priključili akciji dobrovoljnog davanja krvi

U akciji je učestvovalo 50-ak zaposlenih i članova menadžmenta, na čelu sa Rudigerom Šulcom, izvršnim direktorom
0 komentar(a)
Telekom krv, Foto: Crnogorski Telekom
Telekom krv, Foto: Crnogorski Telekom
Ažurirano: 09.05.2012. 11:59h

U Crnogorskom Telekomu organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojoj su učestvovali zaposleni i menadžment kompanije.

Kompanija se uključila u akciju "Daj krv – spasi život!", u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore i Centrom za transfuziju, imajući u vidu da je procenat dobrovoljnog davanja krvi u Crnoj Gori ispod zadovoljavajućeg, oko 2, odsto, dok je svjetski standard 4 do 5 odsto.

U akciji je učestvovalo 50-ak zaposlenih i članova menadžmenta, na čelu sa Rudigerom Šulcom, izvršnim direktorom.

"Drago nam je da smo u prilici da organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi u Crnogorskom Telekomu, po drugi put u periodu od sedam mjeseci. Naše kolege su pokazale solidarnost i saosjećanje sa onima kojima je pomoć najpotrebnija, i to su vrijednosti za koje se istinski trudimo da njegujemo kao dio kompanijske kulture u Crnogorskom Telekomu", kazao je Džejson King, direktor Marketinga.

Direktorka Centra za transfuziju krvi Kliničkog centra Crne Gore dr Gordana Rašović je kazala da akcijom dobrovoljnog davanja krvi, kompanija Telekom pokazuje da se veze među ljudima mogu ostvarivati na razne načine a jedan od njih je i ova humana aktivnost.

Bonus video: