26 saobraćajnih nezgoda, dvije osobe teže povrijeđene

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti u kontinenetalnim predjelima
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.05.2012. 06:37h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a iz Auto-moto saveza Crne Gore pažljiviju vožnju i poštovanje signalizacije preporučuju na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim saobraćaja.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobileteže, a deset osoba lakše povrede.Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati.Na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje u mjestu Barski most zbog radova na rekonstrukciji tunela saobraćaj se obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta i od 14 do 17 i 30 kao i noću od 22 do tri sata. Alternativni putni pravac je Prijepolje-Pljevlja-Mojkovac.Zbog rekonstrukcije tunela Tivran na magistralnom putu M-2, na dionici Ribarevina-Berane, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od devet do 11, od 15 do 17 sati, kao i noću od 23 do četiri sata.Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti u kontinenetalnim predjelima

U subotu sunčano, do 25 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti u kontinenetalnim predjelima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 12, najviša dnevna od 16 do 25 stepeni.