Bećović: Na sudu će izaći sve na vidjelo

On je kazao da ne želi da se sa njima sudski goni ali ako tako žele istakao je da “će mu sjekira pasti u med”
218 pregleda 0 komentar(a)
groblje, Dinoša, Foto: Haris Šabotić
groblje, Dinoša, Foto: Haris Šabotić
Ažurirano: 30.04.2012. 16:54h

Dževdet Bećović iz Dinoše reagovao je na izjave Vaselja Đokića i osoba koje su u u subotnjem testu u “Vijestima” negirali njegove tvrdnje da im je Đokić prodavao grobnice na groblju u Dinoši navodeći da su to “notorne laži” zbog čega će ga, kako su kazali, tužiti sudu.

On je kazao da ne želi da se sa njima sudski goni ali ako tako žele istakao je da “će mu sjekira pasti u med” i da će se na sudu najbolje pokazati jesu li grobovi sa strane ili iz Dinoše.

"Gospodin Vaselj Đokić koji negira da je prodavao groblje neka se izjasni kome se obratio nakon što je izašao članak u novinama i na vrata čijih kancelarija se obratio riječima “što ću ja sad”.

Đeljoš Vuljaj neka se samo izjasni s kim se vozio iz Dinoše i Tuzi i plakao zbog istine koju sam iznio. Neka Anđelija Nuculović kaže zašto je rekla da sam je udario po obrazu kada je ona udarila 300 kuća u Dinoši po obrazu jer nema prava iz Zatrijebča da traži grobnicu bez saglasnosti MZ Dinoša i mještana sela Dinoša. Pitam kome se ona obratila da uđe u groblje Dinošu ako je iz Zatrijebča", kazao je Bećović.

On je rekao da Đovaljin Kaljaj negira da ga je zvao Đokić da mu odredi grob a to je istina i to ću mu u oči reći.

"Kaljaj je iz Pikalja i on nema prava da se kopa u Dinoši jer tačno se zna gdje je granica između Pikalja i Dinoše. Komšija Vujadina Đokića nam je rekao na sastanku u Osnovnoj školi na kojem je bilo prisutno 50 mještana da mu je Đokić tražio 1.500 eura za grobnicu, a on je to cijelo vrijeme radio.

To svi znaju i ja imam svjedoke", kazao je Bećović u reagovanju i istakao da je prekršen stari zakon, “Kanun i Usullu Malsis” koji kaže da postoje četiri bajraka Hoti, Grude, Zatrijebač i Koće i svuda važi osim u Dinoši jer je, kako kaže, ovako prekršen.

Bonus video: