Zagoričani ponovo siju strah: Pištoljima po ocu i sinu

Povod za obračun su neizmireni zatvorski računi jednog od braće napadnute porodice, koji se nalazi na izdržavanju kazne u ZIKS-u i osumnjičenog Šakovića
472 pregleda 1 komentar(a)
Stanišić, Zagorič, Zagoričani, Foto: Arhiva "Vijesti"
Stanišić, Zagorič, Zagoričani, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.04.2012. 09:11h

Nije se čekalo dugo na novi napad Zagoričana - jedan od braće Šaković i još nekoliko njegovih prijatelja iz tog podgoričkog klana juče popodne došli su u nenajavljenu posjetu porodici Škrijelj na Koniku, a potom pretukli Era Škrijelja i njegovog oca.

Napad članova zagoričke bande dogodio se oko 17 časova i to naočigled djece napadnutih Škrijelja, a navodno povod za obračun su neizmireni zatvorski računi jednog od braće napadnute porodice, koji se nalazi na izdržavanju kazne u ZIKS-u i osumnjičenog Šakovića.

Prema podacima “Vijesti” iz policije, Šaković i još dva mladića došli su automobilom ispred kuće Era Škrijelja na Koniku, a kako ga nijesu našli, zvali su ga telefonom da dođe.

Napadnuti Škrijelj bio je u automobilu sa ocem i majkom, a kada je izašao ispred kuće osumnjičeni mladići su ga prvo pozvali da uđe u njihov automobil kako bi “namirili račune njegovo brata”.

Kako je Škrijelj odbio da uđe u njihov automobil, Zagoričani su se, kako se vjeruje, obrušili pištoljima i pesnicama na njega, a potom i na oca.

Tokom popodneva u podgoričku policiju na saslušanje je privođeno nekoliko Zagoričana, a na informativni razgovor u svojstvu građanina, iskaz su sinoć dala i braća Stanišić iz Zagoriča.

Bonus video: