Više naselja u Podgorici i Baru danas bez struje

"Nakon završetka radova potrošači mogu očekivati dodatno povećanje kvaliteta napajanja električnom energijom“, saopšteno je iz EPCG
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.04.2012. 06:47h

Više naselja u Podgorici i Baru danas će biti bez struje nekoliko sati zbog ugradnje elektronskih brojila i rekonstrukcije mreža, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Zbog ugradnje brojila u zgradama u barskom naselju Topolica 2 struje neće biti od osam do 16 sati.

U istom naselju više zgrada ostaće bez napajanja električnom energijom zbog pripremnih radova za ugradnju novih brojila, u terminu od deset do 14 sati.

Zbog revizije u trafo-stanici Končar, od deset do 16 sati, naizmjenični, polusatni, prekidi elektrićne energije biće u zgradi Opštine Bar, osnovnoj školi Jugoslavija i kod ostalih potrošača koji se napajaju sa te trafo-stanice.

U podgoričkim ulicama „Georgija Dimitrova“, „Gavrila Principa“ i „Braće Ribara“ i „Vojvode Mirka Petrovića“ zbog rekonstrukcije mreže struje neće biti od osam sati i 30 minuta do 12 sati.

"Nakon završetka radova potrošači mogu očekivati dodatno povećanje kvaliteta napajanja električnom energijom“, saopšteno je iz EPCG.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Bonus video: