U 17 saobraćajnih nezgoda, dvije osobe teže povrijeđene

Na magistralnom putu Prijepolje – Bijelo Polje u mjestu Barski most do 17. aprila neće biti prekida u saobraćaju
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.04.2012. 09:35h

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osoba povrijeđena teže i dvije lakše. Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da su izdata 244 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijete 52 prekršajne prijave.Policija je oduzela 38 vozačkih dozvola i četiri para registarskih tablica.

Putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Vidljivost je smanjena zbog niske oblačnosti i padavina. Moguća je pojava sitnijih odrona pa se vozačima savjetuje oprezna vožnja.

Na magistralnom putu Ribarevine – Berane kod tunela Tivran tokom uskršnjih praznika u nedjelju i ponedjeljak do 23 sata neće se izvoditi radovi i neće biti prekida u saobraćaju.

Na magistralnom putu Tuzi – Božaj do 17. aprila neće biti planiranih prekida u saobraćaju.

Na magistralnom putu Prijepolje – Bijelo Polje u mjestu Barski most do 17. aprila neće biti prekida u saobraćaju.

Na regionalnom putu R-12 Vilusi – Petrovići zbog rekonstrukcije puta zabranjen je saobraćaj za teška teretna vozila, za ostala vozila neće biti prekida u saobraćaju. Teretna vozila se upućuju na alternativni putni pravac Vilusi – Klobuk - Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir – Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a danas neće biti povremenih prekida u saobraćaju.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj – Ada zbog izgradnje mosta na Port mileni izmijenjen je režim saobraćaja, koji je obavlja u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Radovi se izvode na izgradnji bulevara u Baru, a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Bonus video: