U požaru izgorjelo potkrovlje kuće Pljevljaka Bahrije Ćosovića

Za veoma kratko vrijeme izgorio je kopletan inventar koji se nalazio u sobi Ćosovićevih podstanara: regal, ležajevi, kompjuter, TA peć kao i stolarija
101 pregleda 0 komentar(a)
Pljevlja, požar, kuća Bahrije Ćosovića, Foto: Goran Malidžan
Pljevlja, požar, kuća Bahrije Ćosovića, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 14.04.2012. 16:56h

U požaru koji je oko petnaest sati izbio u Durmitorskoj ulici, u pljevaljskom naselju Balibegovo brdo, izgorjelo je potkrovlje kuće Bahrije Ćosovića, a vatra je ozbiljno oštetila i krovnu konstrukciju.

Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen i spriječeno je njegovo širenje na ostali dio kuće u kojoj žive Ćosovićevi podstanari.

Prema riječima komandira smjene pljevaljskih vatrogasaca, Ratka Pejovića, u požaru nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Prema riječima komandira smjene vatrogasaca, Ratka Pejovića, u požaru nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena velika šteta

Za veoma kratko vrijeme izgorio je kopletan inventar koji se nalazio u sobi Ćosovićevih podstanara: regal, ležajevi, kompjuter, TA peć kao i stolarija.

Pejović kaže da će uzrok požara utvrditi policija koja je obavila uviđaj, a pljevaljski vatrogasci sumnjaju da je požar izazvala TA peć.

Bonus video: