Za grupe jeftinije avionske karte?

Protokolom će biti omogućeno organizovanje zajedničkih aktivnosti i marketinških nastupa, medijsko predstavljanje i promocija turističkih destinacija Beograda i Herceg Novog
0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 08.04.2012. 17:14h

Turističke organizacije Herceg Novog i Beograda prošle sedmice potpisale su protokol o saradnji. Protokol su potpisali direktor Turističke organizacije Herceg Novi Bogdan Kočetanović i direktor Turističke organizacije Beograd Dejan Veselinov, a prisustvovali su i Igor Jovović ambasador Crne Gore u Srbiji, Žarko Đurović, direktor predstavništva Montenegro Airlinesa u Beogradu.

Protokol predviđa unapređenje međusobne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmjenu iskustava i dobre prakse u funkcionisanju turističkih organizacija, lokalne samouprave i izražava zajedničko uvjerenje da postoji mogućnost međusobne saradnje u oblasti turističke privrede, što će doprinijeti budućem uspješnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju sa svim pozitivnim ekonomskim i drugim efektima.

Protokolom će biti omogućeno organizovanje zajedničkih aktivnosti i marketinških nastupa, medijsko predstavljanje i promocija turističkih destinacija Beograda i Herceg Novog.

Iz TO Herceg Novi je saopšteno da je “tradicionalna saradnja dviju turističkih organizacija i formalno ozvaničena, a samim tim otvorena su vrata proširivanju saradnje u oblasti turističke privrede”.

Razgovarano je i o popustu za avionske karte za organizovane grupe koje iz glavnog grada Srbije budu dolazile u Herceg Novi, kao i za brojne medije.

Bonus video: