Oprezno na putevima zbog moguće poledice

Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.04.2012. 06:47h

Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima zbog jutarnjih mrazeva moguća je poledica.Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati.Zbog rekonstrukcije tunela Tivran na magistralnom putu M-2 na dionici Ribarevina-Berane obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Tokom noći saobraćaj će se obustavljati u terminu od 23 do četiri sata.Na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje u mjestu Barski most, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22 do tri sata. Alternativni put je Prijepolje-Pljevlja-Mojkovac.Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Oduzeto 30 vozačkih dozvola

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba lakše povrijeđeno.Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da su izdata 277 naloga za uplatu novčanih kazni i podnešeno 39 prekršajnih prijava.Policija je oduzela 30 vozačkih dozvola i tri para registarskih tablica.