Goran Stanković u policiji nakon tri godine

Stankovićeva situacija, najvjerovatnije, se može riješiti na dva načina - tako što će ga Vuksanović ponovo vratiti u službu ili mu pomoći da se odmah penzioniše
154 pregleda 0 komentar(a)
Goran Stanković, Foto: Zoran Đurić
Goran Stanković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.03.2012. 05:28h

Trogodišnjem progonu Gorana Stankovića i golgoti kroz koju je prošao zajedno sa svojom porodicom, po svemu sudeći, bliži se kraj - direktor Uprave policije Božidar Vuksanović razgovarao je juče sa bivšim policajcem koji je svjedočio o brutalnom prebijanju sada pokojnog Aleksandra Pejanovića u betonjerci.

Iz Uprave policije su pozvali Stankovića na razgovor, nakon što su "Vijesti" 17. marta objavile potresno svjedočenje o čovjeku koji je, zarad istine, doveo svoju porodicu na rub egzistencije.

Nije poznato o čemu su Stanković i Vuksanović oko tridesetak minuta razgovarali iza zatvorenih vrata, ali se može pretpostaviti da je bilo riječi o rješavanju teške situacije u kojoj se godinama nalazi bivši policajac i njegova porodica.

Stankovićeva situacija, najvjerovatnije, se može riješiti na dva načina - tako što će ga Vuksanović ponovo vratiti u službu ili mu pomoći da se odmah penzioniše.

Stanković je primoran da napusti službu sedam mjeseci prije nego je ispunio zakonske uslove da se penzioniše.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: