Pljevljaka surovo tukli motkama po glavi i tijelu

Nakon što je došao sebi, ispričao je istražnim organima na koga sumnja, a na prepoznavanju u Tužilaštvu dvojicu osumnjičenih identifikovao kao napadače
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2012. 08:08h

Službenici Područne jedinice Pljevlja uhapsili su i podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv Pljevljaka Esada Karovića (40) i Admira Gerine (24) zbog osnovane sumnje, da su prije nepun mjesec, nanijeli teške tjelesne povrede svom četrdesetpetogodišnjem sugrađaninu Milanu Šljukiću.

Njima je Tužilaštvo odredilo 48-časovno zadržavanje u prostorijama policije, nakon čega će im vjerovatno sudija za istragu, danas nakon što ih sasluša, odrediti pritvor zbog težine krivičnog djela koje im se stavlja na teret.

Karović i Gerina su, kako sumnja policija, 25. februara u kasnim noćnim satima, presreli Šljukića po povratku iz grada u Ulici Ivana Milutinovića, u blizini RTV Panorama i drvenim palicama mu nanijeli po glavi i tijelu povrede opasne po život.

U saopštenju policije je navedeno da su Karović i Gerina unaprijed isplanirali napad.

Od siline udaraca, kako tvrdi policija, Šljukić je pao, a Karović i Gerina su nastavili da ga udaraju sve dok ih u tome nijesu spriječili prolaznici. Šljukić je zadobio povrede opasne po život i još je na bolničkom liječenju. Nezvanično saznajemo da je od siline udaraca Šljukiću pukla lobanja i sunus i da je nekoliko dana bio je u nesvjesnom stanju.

Nakon što je došao sebi, ispričao je istražnim organima na koga sumnja, a preključe je na prepoznavanju u Tužilaštvu dvojicu osumnjičenih identifikovao kao napadače.

Prema nezvaničnim informacijama Šljukić, Gerina i Karović su življeli u istoj kući ili su bili najbiliže komšije.

Tužilaštvo će utvrditi razlog zbog kojeg su dvojica mladića brutalno pretukli Šljukića, a prema informacijama “Vijesti” razlog su ranije nesuglasice.

Bonus video: