KVAR NA ELEKTROMREŽI

Bijelo Polje: Električni stub pao na policijski džip

Iako se incident desio u ranim jutarnjim satima, ekipa električara zadužena za otklanjanje kvara pojavila se oko 10,30 časova
117 pregleda 0 komentar(a)
OBoreni stub, policijski džip, Foto: Beća Čoković
OBoreni stub, policijski džip, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 24.02.2019. 12:33h

Drveni električni stub je u ranim jutarnjim časovima pao na parkirani policijski džip (P-PG 134) i na vozilu pričinio manju materijalnu štetu.

Incident se dogodio na Trgu golootočkih žrtava u naselju Nikoljac iza zgrada Fonda PIO i Područne jedinice policije, kada je dvodjelni stub sa rasvjetom pao na policijsko vozilo i prava je sreća da niko nije bio u blizini.

“Prolazio sam preko gradskog mosta na Limu prema naselju Nikoljac kada se začuo strahovit prasak. Vidio sam da je stub pao na policijski džip i odjednom se pojavilo neprijatno varničenje.

Uplašio sam se, da se struja preko žica ne prenese na nas prolaznike na mostu, te sam se užurbano udaljio”, ispričao je “Vijestima” jedan penzioner iz Nikoljca.

Iako se incident desio u ranim jutarnjim satima, ekipa električara zadužena za otklanjanje kvara pojavila se oko 10,30 časova.

Njima je prioritet bio da ne dozvole novinarima da fotografišu oboreni stub, iako su oni to revnosno uradili znatno prije njih.