Siniša Stojković šef kriminalistike u Budvi

Novog šefa kriminalistike dočekaće predmet o istrazi ubistava Ivana Šćepanovića, Dragana Bećirovića i Slavoljuba Mijatovića, kao i serije neriješenih zločina iz protekle dvije decenije
189 pregleda 0 komentar(a)
zgrada policije Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
zgrada policije Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.03.2012. 07:51h

Samo dan nakon čudne odluke da doskorašnjeg šef kriminalistike u Podgorici Sinišu Stojkovića pošalje na mjesto inspektora u Budvi, direktor policije Božidar Vuksanović se, ipak, predomislio.

Vuksanović je u kadrovskoj rotaciji promijenio kompletan rukovodeći tim iz PJ Podgorica, a u srijedu je svoje saradnike šokirao odlukom da Stojkovića smijeni i pošalje ga da bude samo inspektor u Budvi.

Međutim, samo dan kasnije direktor UP je donio novu odluku, pa je Stojkoviću ipak dodijelio da rukovodi kriminalistikom u metropoli crnogorskoh turizma.

Na taj način, čini se, da je Vuksanović pojačao taj veoma važan operativni segment, posebno ako se ima u vidu da su u Budvi samo iz prošle godine ostala neriješena čak tri ubistva i jedan pokušaj likvidacije.

Dolaskom u Budvu novog šefa kriminalistike dočekaće predmet o istrazi ubistav Kraljevčanina Ivana Šćepanovića, biznismena Dragana Bećirovića i Slavoljuba Mijatovića, ali i fascikle serije neriješenih zločina iz protekle dvije decenije.

Bonus video: