Danilovgrađanin oštetio most, pa pobjegao

Uprkos tome što se nezgoda desila oko dva sata iza ponoći, dio mosta na kojem nema ograde u nedjelju do 11 sati nije bio obezbijeđen
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2012. 17:50h

U noći između subote i nedjelje za sada nepoznati vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u ogradu od gradskog mosta na Zeti i polomio jedan njen dio.

Uprkos tome što se nezgoda, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, desila oko dva sata iza ponoći, dio mosta na kojem nema ograde u nedjelju do 11 sati nije bio obezbijeđen.

U danilovgradskoj ispostavi policije “Vijestima” je rečeno da su tek nakon poziva “Vijesti” informisani o nezgodi, ali i da će vrlo brzo preduzeti sve mjere da obezbijede most, kako se neko ne bi povrijedio, kao i da otkriju vinovnika saobraćajne nezgode.

Direktor danilovgradske direkcije za saobraćaj Dragan Antović “Vijestima” je kazao da su ga, neposredno pred poziv “Vijesti”, o nezgodi obavijestili iz policije, te da će odmah izaći na teren i sagledati situaciju. Nakon prikupljenih informacija i završenog uviđaja, danilovgradska policja podnijela je prijavu protiv Danilovgrađanina B. B. koji je u noći između subote i nedjelje izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ogradu od gradskog mosta na Zeti, polomio jedan njen dio, a zatim se udaljio sa mjesta nezgode.

Most je oko 12 sati obezbijeđen - tamo gje je polomljena ograda postavljena je zaštitna žica.

Galerija

Bonus video: