Mali odbojkaši igrači srcem za Mašu

Rukovodilac Škole odbojke ''Sutomore'' Anđela Abazović zahvalila je na učešću u humanitarnoj akciji i organizaciji turiniraroditeljima djece koja treniraju, vlasnicima restorana “La petiti Chàteau” iz Bara, Upravi OŠ “Kekec” i Diskontu pića “Mićunović” iz Sutomora
77 pregleda 0 komentar(a)
mali odbojkaši Bar, Foto: Privatna arhiva
mali odbojkaši Bar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.05.2018. 15:28h

U organizaciji Škole odbojke ''Sutomore'', u Sali OŠ “Kekec” u Sutomoru odigran je cjelodnevni humanitarni odbojkaški turnir ''Igrajmo za Mašu'' na kojem je za liječenje jednogodišnje Maše Baošić iz Sutomora prikupljeno 355 eura. Na turniru su nastupili preko stotinu članova Škole odbojke “Sutomore”, ŽOK “Galeb”, OOK “Mrkojevići”, OOK “Ulcinj” i OK “Lovćen”.

Mada je rezultat bio u drugom planu, ostaje zabilježeno da je u konkurenciji 2005./2006. godišta prva bila ekipa ŽOK “Galeb”, druga OOK “Mrkojevići”, a treča OK “Lovćen”. U konkurenciji 2007./2008. godišta, prve su bile odbojkašice “Mrkojevići”, drugi “Lovćen” a treći ŽOK “Galeb”. Specijlani gost turnira bila je seniorska reprezentativka Nikoleta Perović koja je uručila nagrade učesnicima i pobijednicima turnira.

Rukovodilac Škole odbojke ''Sutomore'' Anđela Abazović zahvalila je na učešću u humanitarnoj akciji i organizaciji turiniraroditeljima djece koja treniraju, vlasnicima restorana “La petiti Chàteau” iz Bara, Upravi OŠ “Kekec” i Diskontu pića “Mićunović” iz Sutomora.

Bonus video: