Korisnici Telenora do sada donirali 7.968 eura

Iz Telenora je saopšteno da će prikupljeni novac biti upotrijebljen za saniranje šteta nastalih usljed vremenskih nepogoda
0 komentar(a)
Crveni krst, nevrijeme Crna Gora, Foto: Crveni krst
Crveni krst, nevrijeme Crna Gora, Foto: Crveni krst
Ažurirano: 21.02.2012. 10:22h

Od kada je Telenor otvorio donatorsku liniju na broju 14543, upućeno je 2.255 poziva i 5.713 poruka, čime su Telenor prepaid i postpaid korisnici donirali 7.968 eura.

Iz Telenora je saopšteno da će prikupljeni novac biti upotrijebljen za saniranje šteta nastalih usljed vremenskih nepogoda.

Donatorska linija na broju 14543 radiće do 28. februara, do kada svi Telenorovi prepaid i postpaid korisnici pozivom ili slanjem poruke na broj 14543 mogu donirati jedan euro. Prikupljeni novac će biti uplaćen na račune solidarnosti koje je otvorilo Ministarstvo finansija.

Dodatna pomoć koju je Telenor opredijelio iznosi 35.000 eura i u saradnji sa Vladom Crne Gore i Operativnim štabom za vanredne situacije biće upotrijebljena za najurgentnije potrebe u cilju smanjenja nastalih šteta i preveniranju eventualnih posljedica ili sličnih poteškoća sa kojima se građani mogu susresti.

“Osvjetljenje u glavnoj zgradi Telenora i svim poslovnicama je i dalje smanjeno, a sve reklamne površine ugašene čime želimo da damo doprinos uštedi električne energije”, saopšteno je iz Telenora.

Bonus video: