Zabranjen saobraćaj na više putnih pravaca

U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa snijegom, a na primorju sa kišom, saopšteno je iz Hidro-meteorološkog zavoda
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2012. 16:41h

Operativni štab za vanredne situacije izdao je zabranu saobraćaja od 19 časova za sve kategorije vozila na sledećim putnim pravcima:

  • Podgorica-Kolašin – Ribarevina - Bijelo Polje – GP Dobrakovo
  • Ribarevina – Berane- Rožaje – GP Dračenovac
  • Berane – Andrijevica - Plav – Gusinje
  • Nikšić – Šavnik – Žabljak – Đurđevića Tara – Pljevlja – GP Ranče
  • Podgorica – Cetinje - Budva
  • Nikšić – Plužine
  • Lipci – Grahovo –Vilusi- Nikšić

O stanju i prohodnosti na putnim pravcima, građani se mogu informisati preko Auto moto Saveza Crne Gore. Operativni štab apeluje na sve građane da na put ne kreću bez prijeke potrebe.

Saobraćaj na velikom broju puteva u Crnoj Gori zatvoren je za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Zbog snijega na putu i poledice neprohodni su granični prelaz Božaj-Tuzi, Mojkovac-Đurdjevića Tara i Plužine –Šćepan Polje.

Zatvorena je i dionica Virpazar-Paštrovačka gora-Petrovac.

Oprezno zbog leda i poledice na putu

Bez polazaka i dolazaka u Podgoricu

Na autobuskoj stanici u Podgorici danas nije bilo ni polazaka a ni dolazaka autobusa i kombija.Iz autubuske stanice su rekli da jutros vozila nijesu saobraćala ni prema Danilovgradu.

"Od jutros na stanici nije zabilježen nijedan polazak ni dolazak. Nijesu čak išli i kombiji autobusi prema Danilovgradu", kazali su iz stanice.Saobraćaj na velikom broju puteva u Crnoj Gori zatvoren je za sve kategorije vozila.Željeznićki saobraćaj je u prekidu. Iz podgoričke Željezničke stanice su saopštili da nije bilo polazaka, ni dolazaka vozova.

Oblačno sa snijegom

U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa snijegom, a na primorju sa kišom, saopšteno je iz Hidro-meteorološkog zavoda. Ponegdje su mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom i mjestimično umjerene do obilne količine padavina. Vjetar će biti slab do umjeren, tokom noći ponegdje na udare i pojačan, sjeveroistočni i istočni.

Jutarnja temperatura od -11 do 4, najviša dnevna -7 do 10 stepeni.Temperature po gradovima: Bar 6, Herceg Novi 5, Ulcinj 2, Podgorica i Cetinje -1, Nikšić -4, Kolašin i Žabljak -8 i Pljevlja -10.

Galerija

Bonus video: