u nedjelju

Studentska unija organizuje čišćenje snijega u Podgorici

"Poseban poziv upućujemo gradonačelniku Podgorice, Miomiru Mugoši, da zajedno sa svojim građanima uzme lopatu u ruke i tako da primjer drugima", kaže se u saopštenju Unije
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2012. 21:24h

Studentska unija Crne Gore organizovaće u nedjelju akciju čišćenja snijega na teritoriji Podgorice.

Unija je pozvala sve mlade, srednjoškolce, studente i građane glavnog grada da budu dio te akcije.

Oni su pozvali predstavnike i članove Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore i univerziteta Mediteran i Donja Gorica da učestvuju u akciji.

"Poseban poziv upućujemo gradonačelniku Podgorice, Miomiru Mugoši, da zajedno sa svojim građanima uzme lopatu u ruke i tako da primjer drugima", kaže se u saopštenju Unije dostavljenom agenciji Mina.

"Najverovatnije će biti obezbijeđen određeni broj lopata, ali poželjno bi bilo da svi donesu lopatu od kuće, kao i termose sa čajevima", stoji u saopštenju

Studenti navode da se će u saradnji sa Sektorom za vanredne situacije i Crvenim krstom znati u kojim djelovima Podgorice je najpotrebnije čišćenje snijega.

"Najverovatnije će biti obezbijeđen određeni broj lopata od Javnog komunalnog Podgorica, ali poželjno bi bilo da svi koji žele učestvovati u akciji ako imaju, donesu lopatu od kuće.

Galerija