Oblačno sa povremenim padavinama, više puteva zatvoreno

Putevi Podgorica–Kolašin–Mojkovac, Nikšić-Šavnik-Žabljak i Nikšić-Plužine zatvoreni su zbog nevremena za sve kategorije vozila
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2012. 08:07h

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, povremeno sa padavinama. Na primorju ujutru ili prijepodne ponegdje moguća slaba kiša ili slab snijeg i susnježica, a poslijepodne i tokom noći kiša lokalno i pljuskovi sa grmljavinom. U kontinentalnim predjelima prijepodne suvo, poslijepodne, a naročito tokom noći, snijeg. Mjestimično se očekuju, uglavnom, umjerene količine padavina. Vjetar slab do umjeren, na primorju i pojačan, istočni i sjeveroistočni.

Najviša dnevna temperatura biće 5 stepeni

Zatvoreno više putevaIz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) su saopštili da je saobračaj u prekidu na putu Mojkovac-Đurđevića Tara, Plužine-Šćepan polje i Rožaje-Kula.

Prema informacijama Operativnog štaba, putevi Nikšić–Šavnik-Žabljak i Nikšić-Plužine otvoreni su za sve kategorije vozila osim kamiona sa prikolicom i poluprikolicom.

Iz AMSCG upozoravaju da na putevima na sjeveru ima poledice.

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja, a obavezna je upotreba zimske opreme.

Otvoren put Podgorica–Kolašin– Mojkovac

Put Podgorica–Kolašin– Mojkovac otvoren je za saobraćaj za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Operativnog štaba za vanredne situacije.Put Podgorica – Budva prohodan je za sve kategorije vozila osim kamiona sa prikolicom i poluprikolicom.

17 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba povrijeđena

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena.Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je oduzeto 44 vozačkih dozvola i podnijeta 45 prekršajnih prijava.Policija je izdala 251 nalog za uplatu novčanih kazni i oduzela tri para registarskih tablica.

Galerija

Bonus video: