Danilovgradski Dom zdravlja obilježio 56. rođendan, slavio čitav grad

"Htjeli smo da se i naši sugrađani lijepo provedu sa nama", kazala je direktorica Zorica-Beba Kovačević
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2012. 10:17h

Povodom 56 godina od osnivanja prvog narodnog Doma zdravlja u Danilovgradu i 34 godine rada u novoizgrađenim objektima, uprava te ustanove u saradnji sa diskotekom "Central" sugrađanima je poklonila koncert estradnih umjetnika Zorana Kalezića i Igora Đurovića.

Koncert je održan u petak veče u “Centralu”, a pored Kalezića i Đurovića pred nekoliko stotina gostiju pjevao je i njihov kolega Nenad Knežević Knez.

Pored toga što brinu o zdravlju svojih pacijenata iz ove ustanove kazali su da se sa sugrađanima žele i "proveseliti".

"Za naš jubilej nismo htjeli napraviti proslavu zatvorenog tipa na kojoj bi bili samo zaposleni, htjeli smo da se i naši sugrađani lijepo provedu sa nama. Nedavno je otvorena diskoteka “Central” koja ima mnogo lijep prostor za ovakve aktivnosti. Sa Aleksandrom Abramovićem, vlasnikom diskoteke, dogovorili smo se i odlučili da zajedno poklonimo sugrađanima ovo veče, koje je bilo zaista divno. Zdravlje naših sugrađana na prvom je mjestu, a ovo je bila prilika i da proslavimo to što decenijama uspješno vodimo računa o njihovm zdravlju", kazala je Zorica-Beba Kovačević direktorica Doma zdravlja “Dimitrije-Dika Marenić”.

Zoran Kalezić nakon duže vremena pjevao je u rodnom gradu. On je, čestitajući jubilej Domu zdravlja, kazao da se nada da će osim u ambulanti ekipu koja se sinoć provodila u “Centralu” viđati često na ovakvim okupljanjima.

Galerija

Bonus video: