Raspopović optužbe partnera nazvao lažnima

Glavni krivac što je otpala fasada, prema riječima Raspopovića je izvođač radova, fiorma "Triglav invest"
264 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2012. 19:41h

Sa gnušanjem odbacujem sve optužbe mojih partnera, kao nekorektne, neosnovane i lažne, kazao je jedan od osnivača “Crna Gora gradnje” Vukić Raspopović.

Njega i Željka Vujotića bivši partneri iz te kompanije Predrag Mitrović i Goran Dević označili su kao krivce što je zgrada, sa koje se prije četiri dana srušila fasada, useljena mimo zakona.

Glavni krivac što je otpala fasada, prema njegovim riječima je izvođač radova, fiorma "Triglav invest". Ipak, radove je morao neko da nadgleda, a to su, kako je TV Vijestima rekao Raspopović, radili "ljudi Mitrovića i Devića".

Mitrović i Dević saopštili su da su protiv Vujotića, izvršnog direktora firme koja je u stečaju i Raspopovića, jednog od osnivača, podnijeli više prijava i tužbi, zbog navodnih nezakonitosti u poslovanju.

"Od početka 2008. godine, firmom bahato komanduje Vukić Raspopović... a rukovodi, sada već bivši, izvršni direktor Željko Vujotić, koji su ne pitajući ni Predraga Mitrovića, a ni mene, kao osnivače, doveli firmu u stečaj", saopštio je Dević.

Profesor Građevinskog fakulteta Radenko Pejović objasnio je kako bi sve teklo da se slučaj desio na zapadu:

"Ta firma koja je gradila bi izgubila licencu, nadzorni organ bi izgubio licencu, bili bi kažnjeni i morali bi nadokanditi štetu".

Bonus video: