I tri dana nakon saobraćajne nesreći fali dio ograde

Iz Direkcije je rečeno da će preduzeću “Crnagoraput” naložiti da “obilježi” to mjesto, i da će nakon vikenda ograda biti popravljena
104 pregleda 0 komentar(a)
Ograda Suvi potok, Foto: Anto Baković
Ograda Suvi potok, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 13.01.2012. 18:26h

Ni treći dan nakon što je odvaljena u saobraćajnom udesu, na mostu Suvi potok, u sutomorskom naselju Haj Nehaj, nije popravljena ograda pored trotoara.

Tako iznad pet metara visokog pada i dalje zjapi rupa na potezu dugom više od 20 metara. Time je, bez iole sumnje, ugrožena bezbjednost pješaka na frekventnom trotoaru kojim prolaze i najmlađi i najstariji stanovnici tog dijela Sutomora.

“S obzirom na to da je to ograda na magistralnom putu Bar-Petrovac, sve eventualne intervencije trebalo bi da odradi Direkcija za saobraćaj. Opštini se ovim povodom dosad niko nije obraćao”, saopšteno je „Vijestima“ u Opštini Bar.

Iz Direkcije je rečeno da će preduzeću “Crnagoraput” naložiti da “obilježi” to mjesto, i da će nakon vikenda ograda biti popravljena.

Do udesa je došlo dok se Baranin Bogdan Polović (21) kretao iz Petrovca ka Baru u vozilu BMW, dok je ispred njega u istom smjeru vozio Mirko Čobrenović (20), takođe iz Bara, u “golfu IV”.

Polović je na mostu, na dijelu magistrale sa tri trake, krenuo da pretekne “golf”, koji je prednjim dijelom zakačio BMW. Tada je BMW izgubio kontrolu, udario u stub, a onda se prevrnuo i sletio s puta.

Bonus video: