20 saobraćajnih nesreća, tri osobe povrijeđene

Iz AMSCG savjetuju vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Oni podsjećaju da je upotreba zimske opreme obavezna
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.01.2012. 07:48h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, dok na sjeveru ima snijega i poledice, zbog čega se vozačima savjetuje pažljivija vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

U protekla 24 sata na putevima se dogodilo 20 saobraćajnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile teže, a jedna osoba lakše povrede.Iz AMSCG savjetuju vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Oni podsjećaju da je upotreba zimske opreme obavezna.Na magistralnom putu Ribarevine-Berane saobraćaj se zbog rekonstrukcije tunela Tifran obustavlja od devet do 11 sati i noću od jedan do pet.Saobraćaj se zbog radova obustavlja za sve kategorije vozila na putu Tuzi-Božaj od 11 do 16 sati. Putnička vozila mogu se kretati lokalnim putem, u skladu sa signalizacijom.Na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje, u mjestu Barski most, saobraćaj se obustavlja od 9.30-12.30, od 14.30-17.30 i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave saobraćaja vozila se usmjeravaju na put Pljevlja-Prijepolje.Na magistralnom putu Budva-Petrovac saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije klizišta Sveti Stefan.