Podgorica: Za vrijeme zimskog raspusta dežuraju četiri vrtića

Za mališane koji borave u vrtićima JPU „Ljubica Popović“ tokom januara takođe će raditi dvije vaspitne jedinice “Suncokrili” u Bloku V i “Pčelica” u Momišićima
78 pregleda 0 komentar(a)
Danilovgrad, vrtić, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad, vrtić, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 04.01.2012. 17:35h

Tokom januara kako su saopštili iz JPU ”Đina Vrbica” redovno će raditi dvije vaspitne jedinice i to “Đina Vrbica” i “Poletarac.

Direktorica te ustanove Nataša Tomović kazala je da su tokom decembra anketirani roditelji djece koja borave u vrtiću, te ih je oko 600 bilo zainteresovano, shodno čemu su i organizovali rad u mjesecu kada je uvijek manje interesovanje mališana.

"Kako bi izašli svim roditeljima u susret, oni će biti obavezni da tokom januara plate samo za one dane kojea su djeca provela u vrtiću, po cijeni od oko 1,80 eura za dan boravka, a što će na kraju mjeseca biti uredno obračunato”, objasnila je Tomović.

Ona je dodala da će dežurni vrtići raditi po ustaljenom radnom vremenu od 7 do 17 sati.

Za mališane koji borave u vrtićima JPU „Ljubica Popović“ tokom januara takođe će raditi dvije vaspitne jedinice “Suncokrili” u Bloku V i “Pčelica” u Momišićima.

"Anketirali smo roditelje djece koja borave u vrtićima i s obzirom na to da je za boravak bilo zainteresovano oko 800 mališana odlučili smo se da u januaru organizujemo rad u dvije vaspitne jedinice”, kazala je PR te ustanove Sanja Laban.

Roditelji djece koja borave u tim vrtićima, kako je ona dodala, takođe će biti obavezni da plate samo za one dane u januaru tokom kojih su djeca boravila u dežurnim vrtićima.

Bonus video: