Stigle pohvale za organizaciju dočeka Nove godine u Budvi

Call centara primio 86 poziva koji su se većinom odnosili na informacija o vremenskim prilikama, visini sniježnog pokrivač... a primljen je i značajan broj pohvala
0 komentar(a)
Nova godina Budva, Foto: Vuk Lajović
Nova godina Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 04.01.2012. 14:02h

Najviše pohvala tokom novogodišnjih praznika u Montenegro Customer Care Centar 1300 pristiglo je na na račun organizacije javnog dočeka Nove godine u Budvi koji su organizovale Turistička organizacije Budve i Opština, saopštila je Nacionalna turistička organizacije.

"Call centara primio 86 poziva koji su se većinom odnosili na informacija o vremenskim prilikama, visini sniježnog pokrivača, uslovima na putevima ka sjeveru, cijenama opreme i ski pasa u skijalištima, kao i smještajnim kapacitetima. Call centar je za dane praznika primio i značajan broj pohvala. Najviše pohvala pristiglo je na račun organizacije dočeka Nove godine u Budvi, kao i na pripremljenost staza na skijalištima. Call Centar je i tokom zime u funkciji i dostupan 24 sata dnevno", navode u NTO.

Kako ističu iz NTO, tokom novogodišnjih praznika turistička mjesta u Crnoj Gori su ugostila preko 30.000 turista, od čega su gotovo polovina bili strani turisti. Među njima najbrojniji su bili iz Srbije, Rusije, Albanije, Italije i Hrvatske.

"Hoteli, kako na sjeveru ,tako i na jugu Crne Gore organizovali su bogat program, a doček ispred zidina Starog grada Budve je privukao najveći broj domaćih i stranih turista. Na skijalištima Kolašin 1450 i Žabljak tokom ovih praznika dnevno je na stazi boravilo i do 2.000 skijaša i posjetilaca. Prema informacijama iz ski centara trenutna visina sniježnog pokrivača je u Kolašinu 1450 - 47 cm u podnožju staze i 59 cm na vrhu staze, na Žabljaku - 50cm u podnožju do 95 cm na vrhu, i na Vučju 15 cm.

Prema izvještaju Hidrometeorološkog zavoda, već od danas se očekuju nove sniježne padavine na sjeveru, tako da će i tokom Božićnih praznika svi ljubitelji ski sportova uživati u dovoljnoj količini snijega na stazama, zaključuju u NTO.

Bonus video: