Nekoliko ulica u Podgorici dva sata bez struje

Zbog radova na montaži stubova na dalekovodu Ponari–Virpazar, od 8 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati selo Vranjina i manastir Sveti Nikola
56 pregleda 0 komentar(a)
struja, Foto: Arhiva Vijesti
struja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.12.2011. 07:43h

Više ulica u Podgorici će po dva sata ostati bez napajanja električnom energijom, saopšteno je iz Elektrodistribucije.

Zbog radova u lokalnim trafo-stanicama struje od 9 do 11 sati neće imati ulica Jovana Tomaševića i zgrada Normal kompani u ulici Džordža Vašingtona.

Od 10 do 12 sati električne energije neće biti u ulici Đoka Miraševića - blok 12, i u dijelu objekata u ulici Gavra Vukovića.

Ulica Serdara Jola Piletića, odnosno dva kolektivno-stambena objekta na obali Morače, neće imati struje od 12 do 14 sati.

Iz Elektrodistribucije su pojasnili da će ugradnja koncentratora u lokalnim trafo-stanicama omogućiti adekvatno fukcionisanje sistema novih elektronskih brojila.

Zbog radova na montaži stubova na dalekovodu Ponari–Virpazar, od 8 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati selo Vranjina i manastir Sveti Nikola.

Iz Elektrodistribucije Bar je saopšteno da od 9 do 14 sati struje neće imati dio naselja Ilino kod Bigovića, Marovići, Pečurica i restoran Mimoza.

U Bijelom Polju od 9 do 16 sati bez struje će ostati potrošači koji se napajaju sa trafo-stanice Šćepanica.

Bonus video: