Uprava policije: Veljović nije napisao ostavku

Dnevne novine su objavile da im je nekoliko dobro obaviještenih izvora potvrdilo da Veljović neće čekati da bude smijenjen već će sam otići
61 pregleda 0 komentar(a)
veselin veljovic, Foto: Arhiva "Vijesti"
veselin veljovic, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.12.2011. 12:38h

Uprava policije negirala je informaciju da je njen direktor Veselin Veljović napisao ostavku i da će je podnijeti narednih dana.

"Netačni su navodi da je direktor Uprave policije Veselin Veljović napisao ostavku, koju će, kako je navedeno, podnijeti narednih dana", kazala je agenciji MINA portparol Uprave policije Tamara Ralević.

Dnevne novine su objavile da im je nekoliko dobro obaviještenih izvora potvrdilo da Veljović neće čekati da bude smijenjen već će sam otići i svoje mjesto ustupiti najverovatnije Božidaru Vuksanovića.

Veljović neće čekati smjenu

Direktor Uprave policije Veselin Veljović napisao je ostavku i narednih dana napustiće tu funkciju, pišu Dnevne novine.

Ostavku će vjerovatno predati ministru unutrašnjih poslova Ivanu Brajoviću ili premijeru Igoru Lukšiću.Nekoliko dobro obaviještenih izvora Dnevih novina potvrdilo je da je Veljović da neće čekati da bude smijenjen već će sam otići i svoje mjesto ustupiti najverovatnije Božidaru Vuksanovića.U prilog tome, kako su naveli, ide i činjenica da je još prije dva dana napisao ostavku koju drži na svom radnom stolu i pitanje je trenutka kada će je objelodaniti. Veljović se se u petak na završetku petočasovnog iscrpnog saslušanja pred skupštinskim Odborom za bezbjednost i odbranu oprostio od poslanika, kazavši im da je to posljednja sjednica na kojoj se našao na suprotnoj strani stola

Bonus video: