Promocija turizma na sajmu u Kragujevcu

"Nastup Turističke organizacije Budve je izazvao pažnju kako velikog broja medija, tako i turističkih agencija i individualnih gostiju"
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2011. 14:22h

Turistička organizacija Budve upsješno se predstavila na 3. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma koji je završena u Kragujevcu.

Prema riječima portparola TO Budva Nine Tičić na Sajmu se predstavilo 58 izlagača iz 6 zemalja, dok je TO Budva nastupila u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Kotora, Tivta i Bara.

"Kao i prošle godine, nastup Turističke organizacije Budve je izazvao pažnju kako velikog broja medija, tako i turističkih agencija i individualnih gostiju. Direktan kontakt sa potencijalnim gostima iz regiona vrlo značajnog za opštinu Budva, iskorišćen je ne samo za animiranje gostiju da posjete Budvansku rivijeru u glavnoj turističkoj sezoni i predsezoni, već i za promociju novogodišnjih koncerata 31. decembra i 1. janura na kojima će nastupiti Danijel Alibabić, Parni valjak, Milena Vučić i Dino Merlin", rekla je Tičić.

Važnost nastupa na Sajmu u Kragujevcu, kako je dodala, ogleda se i u značajnom broju turista iz tog regiona koji posjete Budvu za vrijeme glavne turističke sezone.

Bonus video: