Montenegro erlajnz pokrenuo akciju "Rezervišite ranije i uštedite"

Akcija će trajati do 20. februara 2012. do kada je potrebno kupiti karte, a odnosi se na putovanja od 25. marta do 27. oktobra 2012
0 komentar(a)
Montenegro erlajnz, Foto: Boris Pejović
Montenegro erlajnz, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.11.2011. 13:12h

Montenegro erlajnz pokrenuo je akciju "Rezervišite ranije i uštedite", kojom je svim putnicima bilo da su u zemlji ili u inostranstvu omogućeno da svoje karte za proljeće/ljeto 2012 .kupe po jedinstvenim promotivnim tarifama.

"Promotivne tarife su prosjeku niže i do 40 odsto, u odnosu na cijene karata koje će biti moguće kupiti u proljećnjem i ljetnjem periodu. Naziv akcije "Rezervišite ranije i uštedite", dovoljno govori, a akcija će omogućiti znatne uštede putnicima koji su u mogućnosti da ranije isplaniraju svoja putovanja", navodi se u saopštenju Montenegro erlajnza.

Akcija će trajati do 20. februara 2012. do kada je potrebno kupiti karte, a odnosi se na putovanja od 25. marta do 27. oktobra 2012.

"Dakle, ukoliko želite posjetiti Rim ili Beč na proljece ili ljeto, povratnu kartu sa svim pripadajućim taksama možete kupiti po cijeni od 169 eura. Povratnu kartu sa svim taksama do Ciriha i Frankfurta možete kupiti po cijeni od 199 eura, dok za Pariz i London možete putovati po cijeni od 209 eura itd. Cijene karta su potpunosti iste ukoliko putovanje započinjete u inostranstvu", navodi se u saopštenju.

Karte po promotivnim tarifama mogu se kupiti u svim prodajnim mjestima Montenegro erlajnza u zemlji i inostranstvu, pozivom booking centra na broj 19804, ili putem kompanijskog web site-a.

Bonus video: