EPCG: Bez struje će biti Plav, djelovi Podgorice i Bara

Od sedam do 18 sati, sjutra će bez struje biti opština Plav, zbog montaže novih stubova na dalekovodu 35 kV Andrijevica-Plav
0 komentar(a)
struja, Foto: Arhiva Vijesti
struja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.10.2011. 19:09h

Djelovi Podgorice i Bara, kao i cijela opština Plav u srijedu će više sati biti bez struje, najavljeno je iz crnogorske Elektroprivrede.

Od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće podgorička naselja Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, kao Tuški Rogami.

U istom periodu, zbog rekonstrukcije dalekovoda 10 kV Vazdušni Tuzi biće Krševo, Gureč, Kakaricka gora, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte i Pikalje.

Zbog remonta trafostanice 10/0,4 kV Beri 1, od devet do 14 sati, bez struje će biti dio Bera.

Od sedam do 18 sati, sjutra će bez struje biti opština Plav, zbog montaže novih stubova na dalekovodu 35 kV Andrijevica-Plav i remonta dalekovoda 35 kV Plav-Gusinje.

Iz Elektroprivrede su najavili da je završetak radova planiran za 28. oktobar, do kada će u navedenom terminu Plav biti bez napajanja strujom.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Šušanj, u terminu od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati Gornji Šušanj u dijelu oko mosta Đedovića.

Zbog neophodnih radova, dodaje se, od deset do 14 sati, bez struje biće područje Zelenog pojasa i dio naselja Šušanj u dijelu lijevo iznad pruge, prema bazenu.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Bonus video: