HTP "Primorje" iseljava svoj hotel "Plavi horizont"

Dio najmodernijeg inventara iz “Plavog horizonta” „Primorje“ će prebaciti i u druga svoja dva hotela – „Palmu“ u Tivtu i „Planinku“ na Žabljaku
114 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2011. 16:48h

HTP „Primorje“ iseljava svoj dosadašnji hotel „Plavi horizont“ koji će do kraja mjeseca preuzeti novi vlasnik, kompanija „Qatari Diar“.

Direktor Predrag Jelušić kazao je da je u toku izmještanje namještaja i inventara koji će dijelom biti prodat, a dio je već doniran školskim ustanovama na području tivatske opštine.

Jelušić je dodao da će „Primorje“, u skladu sa potrebama koje one budu iskazale, namještaj i inventar iz “Plavog horizonta” donirati i zdravstvenim ustanovama i NVO u Tivtu.

Dio najmodernijeg inventara iz “Plavog horizonta” „Primorje“ će prebaciti i u druga svoja dva hotela – „Palmu“ u Tivtu i „Planinku“ na Žabljaku.

Iako se ranije najavljivalo da bi rekonstrukcija hotela „Palma“ trebalo da započne do kraja ove godine, to se neće desiti, već će se kompletna obnova tog hotela i njegovo dovođenje na standard četiri zvjezdice obaviti tokom naredne godine.

Bonus video: