Avganistanski hrt najljepši pas na izložbi u Bijelom Polju

Na takmičenju učestvovalo 208 pasa iz 10-tak evropskih država, te da je za takmičare obezbijeđeno više od 150 pehara i velika količina hrane za pse
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 16:51h

Za najljepšeg psa na međunarodnoj izložbi pasa svih rasa “Cacib Bijelo Polje 2011“, proglašen je avganistanski hrt vlasnice Joussooy Karen iz Francuske.

Drugo mjesto osvojio je pas Pug-apricot with black mask vlasnice Olge Vitujove iz Češke, dok je treće mjesto pripalo “Tchiorny terrieru” vlasnice Vostoene Krasavice iz Crne Gore.

Manifestaciju koja je održana na gradskom trgu je otvorio potpredsjednik Opštine Radovan Obradović koji je izrazio očekivanje da će ona postati tradicionalna.

Generalni sekretar Kinološkog saveza Crne Gore Miodrag Vreteničić kazao je da je na takmičenju učestvovalo 208 pasa iz 10-tak evropskih država, te da je za takmičare obezbijeđeno više od 150 pehara i velika količina hrane za pse.

Manifestaciju, čiji je cilj popularizacija kinologije, organizovao je Kinološki savez Crne Gore, uz generalno pokroviteljstvo Opštine Bijelo Polje.

Galerija

Bonus video: