Telenor otvorio donatorsku liniju povodom Dana borbe protiv gladi i siromaštva

Novac prikupljen kroz rad donatorske linije biće iskorišten za kupovinu namirnica i drugih potrebnih sredstava
0 komentar(a)
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.09.2011. 09:59h

Kompanija Telenor je na broju 14543 otvorila donatorsku liniju u cilju prikupljanja sredstava koja će biti iskorištena za kupovinu neophodnih sredstava porodicama na sjeveru Crne Gore, a u okviru Akcije povodom Svjetskog dana borbe protiv gladi i siromaštva.

"Svi korisnici Telenorovih usluga mogu dati svoj doprinos slanjem SMS-a na broj 14543, donirati 1 euro, i na taj način još jednom pokazati svoju humanost i solidarnost. Donatorska linija je uspostavljena u saradnji sa NVO Banka hrane iz Podgorice, a koja je član Evropske federacije banaka hrane (FEBA)", navodi se u saopštenju Telenora.

Novac prikupljen kroz rad donatorske linije biće iskorišten za kupovinu namirnica i drugih potrebnih sredstava, a uručen građanima sjevera Crne Gore u okviru Akcije Pokažimo humanist!.

Centralna aktivnost koju organizuje Banka hrane biće organizovana od 14 do 16. oktobra u Mall of Montenegro, kada će se od prikupljenih konzervi praviti velika skulptura a djeca pobjednici konkursa za najbolji likovni rad na temu siromaštva i gladi biti nagrađena.

Bonus video: