Zbog radova četiri grada u petak povremeno bez struje

U Podgorici će, od devet do 14 sati, bez električne energije biti željeznicka stanica Bioči, Potkrš, Klopot i Pelev brijeg
0 komentar(a)
struja, Foto: Arhiva Vijesti
struja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 22.09.2011. 17:59h

Podgorica, Bar, Tivat i Šavnik biće u petak povremeno bez struje, saopšteno je iz crnogorske Elektroprivrede.

U Podgorici će, od devet do 14 sati, bez električne energije biti željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot i Pelev brijeg.

Dodaje se da struju neće imati ni željeznička stanica Lutovo, Boljesestre, Seoštica i Orah zbog zamjene katoda na 10 kV izvodu Lutovo iz trafostanice 35/10 kv Bioči.

Bez struje u Baru, od devet do 14 sati bez napajanja električnom energijom će biti ulice od 103. do 126. u naselju Dubrava zbog izrade 10 kV kablovske glave i ugradnje katodnih odvodnika 10 kV na trafo-stanici Dubrava 2.

U Tivtu od deset do 12 struju neće imati domaćinstva iz novog naselja Radovići, Gošići i Krašići zbog remonta 10 kV prekidača u trafostanici 35/10 kV Pržno.

Zbog redovne kontrole sigurnosti i kvaliteta napajanja električnom energijom, ekipe Elektrodistribucije Žabljak će remontovati opreme u trafo-stanicama 35/10 kV i zbog toga, u terminu od deset do 16 sati, mogući su kraći prekidi u snabdijevanju struje u Šavniku.

Bonus video: