Dobri uslovi za vožnju na crnogorskim drumovima

Na regionalnom putu Kotor-Trojica saobraćaj će danas biti u prekidu od 10 do 15 sati zbog Druge internacionalne brdske trke Kotor-Trojica
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 17.09.2011. 06:37h

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Saobracaj na putu Podgorica- Danilovrad-Niksic, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad zbog radova ce biti u prekidu od 10 do 13 sati. Za to vrijeme teretna vozila i autobusi mogu koristiti put Bogetici-Glava Zete - Danilovgrad - Podgorica, a laka vozila obilazni put kroz Danilovgrad.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.

U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30, kao i od 22 do 3 sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od 9 do 17 sati.

Na regionalnom putu Kotor-Trojica saobraćaj će danas biti u prekidu od 10 do 15 sati zbog Druge internacionalne brdske trke Kotor-Trojica.

Bonus video: