30 saobraćajnih nezgoda, 3 osobe teže povrijeđene, a 4 lakše

Policija je izdala 113 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela šest pari registarskih tablica
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.09.2011. 08:18h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 30 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe teže povrijeđene, a četiri lakše.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeto 47 vozačkih dozvola, a podnesene su 84 prekršajne prijave.

Policija je izdala 113 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela šest pari registarskih tablica.

Saobraća se po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopštili su iz Auto moto saveza.

Saobraća se po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopštili su iz Auto moto saveza.

Na putu Šavnik-tunel Grabovica-tunel Ivica, saobraćaj će biti povremeno obustavljen za sve vrste vozila od devet do 15 sati, zbog statičkog ispitivanja tri mosta probnim opterećenjem.

Za vrijeme obustave saobraćaja može se koristiti alternativni putni pravci Šavnik-Boan-Žabljak i Šavnik-Žabljak preko Mljetička.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovića petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene signalizacije.

U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja u periodu od devet do 17 sati.

Bonus video: