Uz kotao raštana završeni "Dani Zagrađa" u Sutomoru

Akteri i publika ostali su da se druže do kasno u noć uz raštan koji je, shodno dugogodišnjoj tradiciji, za sve goste lično pripremio domaćin Ćetković
83 pregleda 0 komentar(a)
KUD Vrsuta, Foto: Radomir Petrić
KUD Vrsuta, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 29.08.2011. 17:58h

Prigodnim programom na platou vile “Ćetković”, sinoć je okončana XVII ljetnja manifestacija “Dani Zagrađa”, koju u tom poznatom vikendaškom naselju kod Sutomora organizuju entuzijasti - sezonski mještani okupljeni u istoimenoj NVO.

Za kraj su priređene su izložbe slika Nataše Kažić iz Sutomora i skulptura Veska Mitrovića iz Andrijevice, koncert KUD-a “Vrsuta”, te nastupi guslara i pjesnika iz podgoričkih društava “Vojvoda Mina Radović” i “Sjeverac”.

“S obzirom na veoma lošu finansijsku situaciju, manifestacija je u ova dva mjeseca prevazišla naša očekivanja”, rekao je Veselin Ćetković, predsjednik NVO “Dani Zagrađa” i pokretač tog kulturno-umjetničkog ljetnjeg druženja mještana i vikendaša.

Nakon zvaničnog programa zatvaranja, akteri i publika ostali su da se druže do kasno u noć uz raštan koji je, shodno dugogodišnjoj tradiciji, za sve goste lično pripremio domaćin Ćetković.

Bonus video: