Došla sam da se odmorim, a ne da preživljavam stres zbog pasa lutalica

Od pasa lutalica i kućnih ljubimaca “koji ne nose korpu niti su na povocu“, pretrpjela je velike traume tokom prošlonedjeljnog odmora
0 komentar(a)
turisti, plaža, Foto: Anto Baković
turisti, plaža, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 24.08.2011. 18:22h

Povodom pisanja o trovanju pasa u Baru, „Vijestima“ se obratila Slobodanka Đurišić iz Mojkovca i predstavila i “drugu stranu priče” o kućim ljubimcima i lutalicama.

Đurišić je ispričala “Vijestima” da je upravo od pasa lutalica i kućnih ljubimaca “koji ne nose korpu niti su na povocu“, sa porodicom pretrpjela velike traume tokom prošlonedjeljnog odmora u Šušanju.

Šušanj je, kazala je ona, izvanredno mjesto za porodični odmor - plaža je blizu, tiho je i mirno, smještaj odličan, no...

Šušanj je, kazala je ona, izvanredno mjesto za porodični odmor - plaža je blizu, tiho je i mirno, smještaj odličan, no...

“Kako se na ovakve napade žalilo dosta ljudi koje smo upoznali na plaži, raspitaću se dobro idućeg ljeta kakva je situacija prije nego što se odlučimo da ponovo dođemo u Šušanj”, kazala je Đurišić.

Ja sam došla u Bar da se odmorim, a ne da jurim vlasnike pasa i da ih opominjem da ne puštaju svoje ljubimce van dvorišta i bez korpe.

“Ja sam došla u Bar da se odmorim, a ne da jurim vlasnike pasa i da ih opominjem da ne puštaju svoje ljubimce van dvorišta i bez korpe. Kako bi se vlasnici pasa koji su se žalili ponašali da su bili na mom mjestu? U toj situaciji nijesam znala kome da se obratim za pomoć. Ne bih voljela da se ikome ponovi moje negativno iskustvo i zato i reagujem na ovakav način”, kazala je Slobodanka Đurišić.

Bonus video: