Tivat: Postavljen bilbord sa uspješnim srednjoškolcima

Javnosti su na ovaj način predstavljeni: Nina Mitrović - državna prvakinja u matematici i informatici, Marko Mršić - kapiten kadetske vaterpolo reprezentacije i Luka Perišić - Balkanski prvak u kik boksu
426 pregleda 1 komentar(a)
Mi stvaramo lidere
Mi stvaramo lidere
Ažurirano: 18.04.2018. 08:31h

U sklopu akcije “Mi stvaramo lidere”, u dvorištu JU Srednja mješovita škola “Mladost” u Tivtu postavljen je bilbord sa uspješnim tivatskim srednjoškolcima – mladima koji su u određenim oblastima ostvarili izuzetne rezultate.

Javnosti su na ovaj način predstavljeni: Nina Mitrović - državna prvakinja u matematici i informatici, Marko Mršić - kapiten kadetske vaterpolo reprezentacije i Luka Perišić - Balkanski prvak u kik boksu.

Akciju sprovodi, drugu godinu za redom, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat u saradnji sa SMŠ "Mladost”, sa ciljem promovisanja uspješnih mladih ljudi iz Tivta. Tako je protekle godine posebna pažnja usmjerena na učenike škole “Mladost” - dobitnike priznanja “Luča”. Namjera je između ostalog istaći i promovisati dostignuća mladih u različitim oblastima: obrazovanju, sportu, kulturi.

Bonus video: