Nagrađeni vrijedni radnici hercegnovskog JP "Čistoća"

Nagrada im je podsticaj, ali i dokaz da se dobar i savjestan rad uvijek vidi i na kraju na neki način i nagradi
0 komentar(a)
nagrađeni radnici, Foto: Slavica Kosić
nagrađeni radnici, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 08.08.2011. 16:02h

Vrednoću i marljivost Zafera Đola Tafa i Bekima - Beku Ahmetaja, radnika JP “Čistoća”, prepoznali su i nagradili mali privrednici iz hercegnovskog Starog grada i Ekološko društvo Boke Kotorske.

“Ova dvojica radnika kao da nemaju radno vrijeme. Uvijek ćete ih vidjeti u gradu, ujutro, poslije podne, uveče, kako čiste, metu, nose ili vuku kolica. Neumorni, čiste iza građana, turista, nakon raznih večernjih programa. Pitamo se kad odmaraju, kada spavaju”, navode u Ekološkom društvu.

Bekima je 16, a a Zaferu šest godina zaposlen u gradskoj “Čistoći”. Nagrada im je podsticaj, ali i dokaz da se dobar i savjestan rad uvijek vidi i na kraju na neki način i nagradi.

Akciju, u kojoj je dodijeljeno po 107 eura dvojici vrijednih radnika podržalo je deset malih preduzeća - picerija “Belavista” Miodraga Grbovića, kafe “Stari grad” Marine Vasiljević, kafe “Kapućino”, Siniša Matijašević, bistroo “Portofino”, Željko Koprivica, radio Herceg Novi, Zoran Pavlović, d.o.o. “Predović Castel Nuovo”, “Sport kafe” Nika Roganovića, zlatara “Viktor” i Ekološko društvo Boke Kotorske.

Bonus video: