TO Bar raspisala foto konkurs "Ljeto na barskim obalama"

Tri najbolja rada, po ocjeni žirija, dobiće po 150, 100 i 50 eura, dok će nagrada za najbolju kolekciju fotografija biti petodnevni boravak za dvije osobe u hotelu „Korali” u Sutomoru
52 pregleda 0 komentar(a)
Kraljičina plaža, Foto: Visitbar.org
Kraljičina plaža, Foto: Visitbar.org
Ažurirano: 04.07.2011. 17:18h

Gužva na ulicama i plažama i statistika Turističke organizacije Bar potvrđuju da je proteklog vikenda barska rivijera primila prvi julski talas gostiju.

Zvanično, u Baru odmara 5.945 turista, što je za četiri odsto više nego lani u isto vrijeme.

Pri tom, hoteli sa 2.073 gosta bilježe za petinu veću, a odmarališta sa 588 gostiju za trećinu manju posjetu, dok u privatnom smještaju sada ima 3.284 turista.

Neki od njih svakako će pokušati da zabilježe prirodne i kulturno-istorijske ljepote podrumijskog kraja, za šta bi mogli da dobiju i lijepu nagradu.

Turistička organizacija Bar je raspisala tradicionalni foto-konkurs „Ljeto na barskim obalama“, na kojem mogu da učestvuju profesionalci i amateri.

Do prvog septembra u TO Bar primaju fotografije sa ljetnjim motivima na moru i jezeru i to od pet do 15 fotografija po autoru koje nijesu objavljivane u štampanim medijima.

Tri najbolja rada, po ocjeni žirija, dobiće po 150, 100 i 50 eura, dok će nagrada za najbolju kolekciju fotografija biti petodnevni boravak za dvije osobe u hotelu „Korali” u Sutomoru.

Rezultati konkursa biće objavljeni desetog septembra na sajtu Turističke organizacije Bar www.visitbar.org.

Bonus video: