Barska Marina otvorila predstavništvo u Moskvi

U izvršnom menadžmentu kompanije navode da je zadatak predstavnika da animira mnogobrojne ruske nautičare za dolazak u Bar.
55 pregleda 0 komentar(a)
marina, jedrilice, jahte, Foto: Anto Baković
marina, jedrilice, jahte, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 28.06.2011. 16:07h

AD Marina Bar otvorila je prvo predstavništvo u inostranstvu, i to u Moskvi. U izvršnom menadžmentu kompanije navode da je zadatak predstavnika da animira mnogobrojne ruske nautičare za dolazak u Bar.

"Osim Moskve, naš zastupnik predstavljaće nas i u Sankt Petersburgu i na svim tamošnjim nautičkim sajmovima. Što se nas tiče, zadovoljni smo trenutnom popunjenošću kapaciteta od skoro 90 posto, najčešći gosti su nam Italijani, Francuzi, Njemci i Rusi. Kao i prethodnih šest godina, sezonu su otvorili italijanski jedriličari, učesnici internacionalne regate Salento – Montenegro. Za članove italijanskog kluba “Il gabijere” obezbijedili smo 20 besplatnih vezova, a za naš dosadašnji doprinos ovoj regati, itaijanska “Lega navale”, sekcija iz Otranta, uručila nam je svečanu zahvalnicu-rekao je “Vijestima” izvršni direktor AD Marina Bar cap. Dušan Perović.

On je dodao da je Lučka uprava odobrila cjenovnik za ovu godinu, koji je na snazi od prvog juna, kao i da kompanija i dalje ulaže napore da se konačno riješi problem smještaja korisnika komunalnih vezova.

"Većinski vlasnik marine, letonski bankarski konzorcium izražava spremnost da sa opštinom izgradi komunalnu marinu kapaciteta do 500 vezova u koritu rijeke Željeznice, kako i predviđa nagrađeno idejno rješenje izgleda Bara u 2020. na međunarodnom arhitektonskom konkursu. Već smo oko toga imali sastanke sa Opštinom i Ministarstvom saobraćaja, a obavljeni su i preliminarni razgovori sa renomiranim firmama iz Hrvatske i Itakije koje bi obavile geodezijska snimanja terena, projektovale i gradile marinu ", zaključio je cap. Perović.

Bonus video: