Korisnici Telenora ne mogu da šalju SMS za parkiranje

Tehnički direktor „Parking servisa” Stevan Jovanović izvinio se građanima i zamolio ih da, dok se problem ne riješi, pređu na drugi sistem naplate parkiranja.
134 pregleda 0 komentar(a)
parking, Foto: Vesko Belojević
parking, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 16.06.2011. 15:06h

Korisnici Telenor mreže već dva dana ne mogu da koriste usluge plaćanja parkinga SMS porukom, u zoniranim područjima grada.

Tehnički direktor „Parking servisa” Stevan Jovanović izvinio se građanima i zamolio ih da, dok se problem ne riješi, pređu na drugi sistem naplate parkiranja, odnosno da kupuju parking-karte na označenim mjestima preduzeća.

"Uvažićemo sve reklamacije građana u ova dva dana, s obzirom da korisnici 069 mreže, prilikom slanja poruka, nijesu dobijali obavještenje od provajdera da sistem nije u funkciji" rekao je Jovanović.

Portparolka Telenora Adrijana Husić je rekla da je “usljed iznenadnog problema na sistemu za pružanje ovog servisa, korisnicima otežan pristup”, kao i da će problem biti uskoro otklonjen.

" Korisnicima se izvinjavamo zbog nastale situacije, a dodatne informacije i smjernice mogu dobiti pozivom na 1188, uz molbu da imaju strpljenja pri čekanju na uspostavljanje poziva" navela je Husić.

Bonus video: