Vrtić "Ljubica Popović" proslavio 52. rođendan

Rođendanska proslava je obilježena pod motom „Vrtići su cvijetne bašte pune igre pune mašte”.
187 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2011. 17:27h

Centralna proslava 52. rođendana Javno-predškolske ustanove „Ljubica Popović” upriličena je prigodnim programom u vaspitnoj jedinici „Suncokrili”.

Rođendanska proslava je obilježena pod motom „Vrtići su cvijetne bašte pune igre pune mašte”.

Ova ustanova je decenijama rasla i razvijala se sa generacijama mališana koji baš iz nje zakoračili u život.

"Generacije djece su u našoj ustanovi napravili prve korake, stekli prijateljstva i zakoračili u život", rekla je direktorica JPU ”Ljubica Popović” Slavica Luburić.

„Akcija i dvorište nam treba” koja od oktobra 2008. godine traje u vrtićima završena je donacijom DOO “Veletex” -vrtni centar Kalija” koji je VJ “Suncokrili” donirao sadnice za oplemenjivanje dvorišta.

U ime Ministarstva prosvjete i sporta, rođendan ustanovi je čestitala Vesna Vučurović i zahvalila se donatoru DOO ”Veletex” .

"Nadam se da će se i buduće generacije obrazovati i sticati prva znanja u ovako modernim vrtićima. Zahvaljujem se donatoru koji je svojim sadnicama uljepšao park vrtića i nadam se da će ostali slijediti ovakav primjer", rekla je Vučurović.

Kroz pjesme, ples, recitacije, balet, folklorne igre djeca svih vaspitnih grupa vaspitne jedinice „Suncokrili” zajedno sa vaspitačima su predstavila jedan dio aktivnosti i stvaralaštva koji se njeguje u JPU „Ljubica Popović”.

Proslava 52. rođendana JPU „Ljubica Popović” obilježava se u svim vaspitnim jedinicama kroz različite aktivnosti i sadržaje čitavog mjeseca maja.

Galerija

Bonus video: