Marković: Ulaganje u gradnju hotela visoke kategorije obogatiće turističku ponudu Ulcinja

"Zavidna turistička tradicija Ulcinja umnogome predstavlja pouzdanu osnovu za dalje snaženje privrede i privlačenje investitora sa potencijalom"
4 komentar(a)
Duško Marković, posebna sjednica Vlade, Foto: Vlada Crne Gore
Duško Marković, posebna sjednica Vlade, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 06.04.2018. 13:21h

Premijer Duško Marković čestitao je građankama i građanima Ulcinja Dan opštine.

"Razvojna perspektiva vašeg grada ohrabruje, ali nas i obavezuje na odgovoran pristup sa ciljem brze i održive valorizacije potencijala vašeg grada, i domaćinskog odnosa u rješavanju infrastrukturnih pitanja. Zavidna turistička tradicija Ulcinja umnogome predstavlja pouzdanu osnovu za dalje snaženje privrede i privlačenje investitora sa potencijalom. Ulaganje u gradnju hotela visoke kategorije obogatiće turističku ponudu grada, i doprinijeti zapošljavanju građana Ulcinja", navodi se u čestitki Markovića.

Izražava uvjerenje da jedino uz odgovorno i strateško planiranje, i jasnu viziju, zajednički se može obezbijediti novi kvalitet života za sve stanovnike najjužnijeg primorskog grada.

"Na taj način još snažnije ćemo integrisati Ulcinj i Crnu Goru u evropski sistem vrijednosti, i evropski kvalitet života. Na tom putu, u Vladi Crne Gore imate posvećenog partnera“ – naveo je Marković.

Bonus video: