Vodovod pokreće prijavu protiv "Vuk petrola" zbog sumnje za krađu vode

Tehnički direktor "Vodovoda" Filip Makrid kazao je da se radi o klasičnoj krađi, jer hidrant može da koriste samo vatrogasci i službe zaštite.
122 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.05.2011. 14:58h

Javno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ planira da podnese krivičnu prijavu protiv preduzeća "Vuk petrol" iz Kotora zbog zloupotrebe protivpožarnih hidranata odnosno neovlaštenog trošenja vode u Ulici Nova 1 neposredno u blizini Delta City centra.

Kako su kazali iz "Vodovoda", 30. aprila kamion cisterna preduzeća "Vuk petrol’" registarskih oznaka KO-AM 066 neovlašteno je punio tankove vodom (krađa vode) sa protivpožarnih hidranata u više navrata, prvi put u intervalu 12.30 do 13.10 časova i drugi put u intervalu od 14.45 do 15 10 časova.

"Ovo je zloupotreba, jer su nam građani rekli da "Vuk petrol" neovlašteno koristi pomenuti hidranat već dva mjeseca, a mi sumnjamo da krađa sa tog hidranta traje i duže", rekao je Makrid.

Tehnički direktor "Vodovoda" Filip Makrid kazao je da se radi o klasičnoj krađi, jer hidrant može da koriste samo vatrogasci i službe zaštite, a u vanrednim situacijama ponekad i građani.

"Ovo je zloupotreba, jer su nam građani rekli da "Vuk petrol" neovlašteno koristi pomenuti hidranat već dva mjeseca, a mi sumnjamo da krađa sa tog hidranta traje i duže", dodao je Makrid.

“Vijesti” su stupile u kontakt sa predstavnicom "Vuk petrola" Danijelom Drašković, koja je prvo negirala navode "Vodovoda", nakon čega je navela da će dati komentar narednih dana, jer zbog praznika nije mogla da provjeri sa svojim kolegama istinitost tvrdnji iz "Vodovoda".

Bonus video: